Ако искате да прегледате, проверите или промените данните си, кликнете тук

За да бъдете изтрити, моля, изпратете ни заявка, като изберете YES тук

Декларация за поверителност на Fancy

Вашите лични данни са ценни! Обещаваме да ги защитим!

Френската пътна мрежа на Fancy е да предложим най-добрите марки в училищни и луксозни стоки на по-ниски цени. За да можем да ви предложим страхотни подаръци и персонализирани услуги сега и в бъдеще, моля, позволете ни да се възползваме от личните ви данни и да обработим вашите пазарни навици.

От първостепенно значение е да запазим безценната стойност на тези данни и да защитим способността ви да държите под контрол. В този контекст искаме да бъдем прозрачни относно това, което събираме, как ги събираме и как ги управляваме, и гарантираме, че получавате достатъчно информация, за да направите правилния избор за вас във всичките си услуги и ползи. Всеки ден ние работим, за да спечелим доверието ви, около пет ключови области на събиране и експлоатация на лични данни:

  • Контрол: Ние ви предоставяме пълен контрол върху управлението на личните ви данни по пряк начин и с ясен избор.
  • Прозрачност: Нашите процедури за събиране и използване на данни са напълно прозрачни, за да направят информиран избор.
  • Правна защита: Ние сме в съответствие с новия Закон за защита на личните данни на Европейския съюз (GDPR 2016/679.) И ние се занимаваме с правната защита на вашите лични данни като основно човешко право.
  • Сигурност: Ние защитаваме данните, на които се доверяваме, доколкото е възможно.
  • Персонализиран опит: Събирането на лични данни ни помага да ви обслужваме лично, като Ви предоставим информация, продукти, услуги и услуги, които отговарят на вашите нужди и желаят да направят пазаруването в нашите магазини възможно най-добро.

 

Тези принципи са за Fancy крайъгълния камък на защитата на личните данни и постоянно оформят начина, по който събираме и използваме вашите лични данни и ви предлагаме личните услуги, които са подходящи за вас.

В този контекст вашият принос е особено ценен: ако забележите нещо, което не работи както се очаква по отношение на защитата на вашите лични данни, моля да ни информирате на [email protected]

Какви данни събират Fancy

The Fancy събира данни за да ви предостави най-добрите възможни информация, оферти и ползите за вас. За да постигнем това, ние се възползваме от данните, които събираме за работата и усъвършенстването на нашия софтуер и услуги, защитата на защитата на данните и създаването и предоставянето на персонализирани преживявания.

Данни, които ни позволяват да ви служим лично

Ние сме тук, за да ви предоставим най-добрия опит в онлайн пазаруването, като в същото време ви защитаваме, качество и по-евтини цени. За да сме тук за вас, трябва да знаем вашата лична информация, като например:

  • име
  • последно име
  • ден и месец на раждане
  • Електронна поща
  • Подвижен Телефонен номер
  1. посещение наш съоръжения

Ние се възползваме от вашите лични данни, за да ви разпознаем лично и да ви предоставим привилегиите и облагите, на които имате право.

Можете да подновите личните си данни или да поискате частично или пълно изтриване или да ни пишете на [email protected]

  1. паса наш място

Възползваме се от нашата история на търсене и сърфиране (“бисквитки” ), за да ви улесним при преглеждането и персонализираните предложения.

Можете да посочите дали историята на търсенията ви ще бъде събрана чрез настройките за коментари и диагностика в настройките за поверителност на Windows.

  1. Вход и плащане данни

Когато правите покупка с кредитна или дебитна карта в нашия онлайн магазин, данните за картата, които използвате и адреса си, може да се съхраняват, за да улесните следващите покупки.

Поддържайки сигурността на паролата си и добавяйки информация за сигурността, като мобилен телефонен номер, можете да запазите по-безопасно файловете, историята на сърфирането и личните си данни,

За да актуализирате паролите, информацията за защита и опциите за плащане, посетете профилите на мениджъра на профила в централния е- магазин brandsmall . магазин или в съответния клон на brandsmall или ни се обадете на 00359878583039, за да ви служим.

Fancy Декларация за поверителност

Последна актуализация: март 2018 г.

За нас е от първостепенно значение защитата на вашите лични данни. Това деклариране за поверителност обяснява какъв вид лични данни събираме от вас чрез взаимодействие с вас и как съхраняваме и обработваме тези данни.

Лични данни, които събираме:

The Fancy събира данните си за да ви предостави персонализирани услуги и комуникация и да Ви предложим възможно най-доброто контакт с нашата компания. Някои от тези данни се предоставят директно от вас, като например при извършване на транзакция в базата ни или в нашите съоръжения, когато създавате профил на нашия сайт, когато се регистрирате за нашия списък с контакти или когато се свържете с нас за информация.

Получаваме някои данни, като записваме как взаимодействате с нашите продукти и услуги чрез “бисквитки”.

Също така получаваме данни от трети страни, които защитаваме съгласно това изявление, както и възможни допълнителни ограничения, наложени от доставчика на данни . тези доставчици може варира над време , но може включват :

  • Социални мрежи, стига да сте лицензирали технологията или технологията Fancy за достъп до вашите данни в тези мрежи.
  • Доставчици на услуги, които ни помагат да определим местоположението ви въз основа на IP адреса.
  • Широко разпространени източници на данни, като например безплатни държавни бази данни или други данни, свободни за използване.

 

Когато Ви молим да ни предоставите личната Ви информация, имате следните две възможности:

а) Приемам
б) Отхвърляне

При тази функция, ако решите да не предоставяте елементи, които са необходими за предоставяне на услуга, няма да можете да я използвате.
Данните, които събираме, зависят от цялостния контекст на вашето взаимодействие с Fancy на направените от вас решения, включително настройките за поверителност, както и продуктите и възможностите, които използвате. Данните, които събираме, могат да включват следното:

Име и данни за контакт:

  • име
  • последно име
  • Дата на раждане
  • пощенски адрес
  • Подвижен телефон номер
  • Имейл и
  • OTH д RS, като информация за контакт.

 

Данъчна информация:

  • Компания име
  • D / Председател на катедрата и компания за доставка
  • Номер по ДДС
  • ДДС и
  • всяка друга данъчна информация, изисквана, когато е уместно, за издаването на съответните документи.

 

Идентификация:

Пароли и / или подобна информация, използвани за защита на Вашия профил.

Демографски данни :

  • Дата на раждане
  • секс
  • Държава / град / регион .

 

Предпочитания / Интереси :

  • език
  • любим продукти
  • Закупуване навици като добре
  • интереси и фаворити, които могат да бъдат изведени или получени от други данни, които събираме.

 

Данни за устройството и употребата:

Събираме данни за вашето устройство и как взаимодействате с Fancy и нашите продукти. Например събираме данни за функциите, които използвате, за продуктите, които купувате, и за браузването ви в нашия сайт. Тези данни включват вашите команди и взаимодействия чрез текстови и други системи, които имаме. Тези данни включват също настройките, които избирате, и конфигурацията на софтуера, която използвате най-много.

Контакти и връзки:

Информация, която ни предоставяте за вашите взаимоотношения с други регистрирани потребители на нашите услуги.

Данни за местоположението:

За да подобрим услугите си с възможности за проследяване, събираме данни за местоположението с различна степен на точност. Точните данни за местоположението могат да бъдат данни от Глобалната навигационна спътникова система (GNSS) ( напр. GPS), както и данни от близките мобилни и Wi-Fi антени , които събираме, когато активирате продукти или функции, базирани на местоположение. Неточните данни за местоположението включват местоположенията, произтичащи от Вашия IP адрес, данни, показващи по-малко точно къде сте, например град или пощенски код и т.н.

Видео:

Ако посетите нашите помещения или присъствате на събитие от Fancy, снимката ви може да бъде записана от нашите камери за сигурност. Също така събираме информацията, която ни предоставяте, и съдържанието на съобщенията, които ни изпращате, като например коментарите и отзивите ви за нашите продукти или услуги или въпросите и информацията, които предоставяте на нашия отдел за обслужване на клиенти. Телефонните разговори или чат стаи с нашите представители могат да бъдат записани.

Как използваме вашата лична информация:

The Fancy използва данните Ви за провеждане на своята дейност и да предоставя продукти и услуги, които изискват използването на лични данни, за да се подобри и персонализирате своя опит и купуване взаимодействието ви с нашата компания. Възможно е да продължим да използваме вашите данни, за да се свържем с вас, да ви уведомим за профила, информацията за продукта и др. Не използваме съдържание за електронна поща, разговори, видеообаждания или документи, снимки или други лични файлове за рекламното Ви насочване.

комуникации:

Ние използваме вашите данни, за да общуваме с вас и да персонализираме и / или персонализираме тази комуникация. Например можем да се свържем с вас по телефона, по електронна поща или по друг начин, за да ви информираме за наличните актуализации за сигурност, да ви напомним, че има продукти в онлайн количката за пазаруване, да ви поканим да участвате в проучване или събитие или да ви позволим знаете как трябва да предприемете действия, за да поддържате профила си актуализиран. Освен това можете да се абонирате за нашия списък с контакти, за да получавате нашите бюлетини по имейл и да изберете дали искате да получавате съобщения и промоционални материали по имейл, SMS или други налични средства за комуникация.

Защо споделяме вашата лична информация:

Споделяме вашите лични данни с вашето съгласие или по желание за извършване на всяка сделка или за предоставяне на продукт или услуга, която сте поискали. Например, ние споделяме вашите данни с банки и други институции, които обработват платежни транзакции или предоставят други финансови услуги, когато им осигурите покупка, предотвратяване на измами и смекчаване на кредитния риск.

Освен това споделяме вашите лични данни с филиалните и филиали на Fancy . Също така споделяме лични данни с нашите доставчици или външни партньори, които работят от наше име, за целите, описани в това изявление, като фирмите, които сме наели да предоставят услуги за поддръжка на клиенти или за защита на системите и за гарантиране на качеството на нашите услуги. В тези случаи компаниите спазват нашата политика за защита на личните данни и изискванията за сигурност, които сме наложили, и не използваме личните данни, които те получават от нас за каквито и да било други цели. За повече информация за тези компании, p лизинг информация за контакти @ brandsmall . bg . Ще отговорим на вашето искане в рамките на 20 работни дни.

В контекста на корпоративна сделка, като сливане, можем да разкрием личните ви данни.

И накрая, може да имаме достъп, прехвърляне, разкриване и съхраняване на вашите лични данни, когато вярваме добросъвестно, че това е необходимо за:

  1. T съответствие с приложимото право или да отговори на всеки валиден юридически процес,
  2. Вашата защита, както и тази на другите ни клиенти, като избягване на спам, опит за заблуда на потребителите на сайта ни или за предотвратяване на загубата на живот или възможността за сериозно нараняване, както и
  3. защита на правата или собствеността на Fancy , включително изпълнението на условията, уреждащи използването на услугите. Въпреки това, ако има основателни причини да се подозира, че регистриран потребител използва услугите ни за разпространение на откраднати интелектуални или материални права на Fancy , няма да разглеждаме лично съдържанието на този потребител сам, но ще отнесем въпроса до съответните органи.

 

Достъп до вашата лична информация и достъп до нея:

Можете да преглеждате, редактирате и изтривате личните си данни по всяко време чрез уебсайта Fancy . Можете също така да направите избор относно събирането и редактирането на данните си:

  • Панел за управление на профила: Можете да преглеждате и управлявате данните си за личните данни и активността.
  • Информация за профила: Можете да преглеждате, редактирате или изтривате изцяло информацията за потребителския си профил или информацията за плащане, да променяте паролата си, да добавяте информация за сигурността или да премахвате профила си.

 

Ако не можете да получите достъп до някои лични данни, събрани от Fancy чрез опциите по-горе, вие сте винаги в състояние да се свържете с нас по електронната поща на информация @ brandsm all.bg. Ще отговорим на искания за достъп до или заличаване на вашата лична информация в рамките на 20 работни дни.

Вашите комуникационни предпочитания:

Можете да изберете дали искате да получавате промоционални материали от Предоставяне на електронна поща, SMS, телефон или други налични средства за комуникация. Ако желаете, можете да се откажете от нашия пощенски списък по всяко време, като следвате инструкциите, съдържащи се в получените съобщения или чрез нашия уебсайт . Все пак можете да направите избор за получаване на съобщения чрез вашия личен акаунт. Тези опции не важат за задължителни съобщения за услуги, които са част от определени Fancy, или за провеждане на проучвания или други информационни съобщения, които имат свой собствен метод за премахване на абонамента.

Проверки от Браузър :

  • Управление на ” бисквитките” : бисквитките на браузъра, свързани с браузъра, са описани в секцията “бисквитки” на тази декларация за поверителност
  • Защита на проследяването: Използвайки опциите на Internet Browser (като например “Internet Explorer 9 и по-нови”), които изключват съдържанието на трети страни, включително “бисквитките” от всяко местоположение, ограничавате информацията, която може да бъде събрана за вас от конкретни сайтове на трети страни.
  • Браузърни контроли за “Не проследявай”: Услугите на Fancy в момента не отговарят на DNT сигнали от браузъра. Като алтернатива, за да контролирате събирането и използването на данни, използвайте някой от свързаните инструменти, които предоставяме.

 

Бисквитки и подобни технологии:

The Fancy използва бисквитки (малки текстови файлове, поставени на вашите устройства) и други подобни технологии, за да осигури на своите уеб сайтове и електронни услуги и събиране на данни. Тези “бисквитки” уникално идентифицират вашите устройства, но могат да предоставят и друга информация. Бисквитките нямат достъп до документите и файловете на вашия компютър.

Използвайте “бисквитки” и подобни технологии от Fancy :

The Fancy използва бисквитки и други подобни технологии, за различни цели, като например:

  • Запазване на предпочитанията и настройките: Устройството ви може да има настройки, които позволяват на нашите програми да работят правилно или да запазят вашите предпочитания с течение на времето. Съхраняваме предпочитанията си, като вашия език за връзка, адрес и т.н., така че не е нужно да ги импортирате всеки път, когато се върнете на сайта. Ако решите да се откажете от промоции, основани на интереси, ние ще запазим предпочитанието си да се откажете от “бисквитка” на вашето устройство.
  • Влизане и удостоверяване: Когато влизате в личния си акаунт, съхраняваме уникален идентификационен номер и време за запис в кодирана “бисквитка” на вашето устройство. Тази “бисквитка” ви позволява да преглеждате от една страница на нашия сайт на друг, без да изисквате повторно въвеждане на всяка страница. Освен това, той ви позволява да запазите входната си информация, така че да не се налага да влизате всеки път, когато се върнете на сайта.
  • Сигурност: Използваме “бисквитки” за откриване на измами и възможна злоупотреба с нашия сайт и нашите услуги.
  • Запазете предоставената от вас информация в уебсайт на сайта : Когато предоставяте информация или добавяте продукти в пазарската си кошница, докато пазарувате от Fancy , съхраняваме данните в “бисквитка”, за да запомним продуктите и информацията, които сте добавили.
  • Социални медии: Някои от нашите уеб сайтове включват “бисквитки на социални медии “, включително такива, които позволяват на потребителите, свързани със социалните медийни услуги, да споделят съдържание чрез тази услуга.
  • Коментари: The Fancy използва “бисквитки”, които ви позволяват да коментирате в уебсайт.
  • Промоции, основани на интереси: Fancy използва “бисквитки”, за да събира данни за своята дейност на своя сайт и идентифицира интересите ви, за да ви предостави оферти и привилегии, които ви интересуват. Можете да се откажете от промоциите, основани на интереси, по всяко време.
  • Анализ: За да оценяваме нашите продукти и услуги, използваме “бисквитки” и други идентификатори, за да събираме данни за използването и ефективността, като например да отчитаме броя на уникалните посетители на уебсайт и да разработваме статистически данни. Това включва бисквитки от Fancy и доставчици на услуги, анализ на трети страни.

 

По-долу са основните причини, поради които Fancy обикновено поставя бисквитки:

  • За достъп или улесняване на достъпа до нашите специфични услуги.
  • За маркетинг цели .
  • За персонализация и функционални цели, както и за съхраняване на избора ви.
  • За да намерите държава, определена от Вашия IP адрес.
  • За да проверите самоличността си, когато влезете в профила си.
  • За кодирана държава, пощенски код, възраст, пол, език и т.н., ако са споделени чрез вашия Fancy акаунт .
  • За събиране на информация за статистически цели – например идентифициране на областите, в които се намират услугите Fancy , са полезни или популярни – и целите на анализа.

 

как да се проверка “бисквитки” :

Повечето браузъри приемат “бисквитките” автоматично, но същевременно предоставят опции за контрол, които ви позволяват да ги блокирате или изтриете. Чрез настройките на сървъра си , можете да получите предупреждение за използването на “бисквитки” в определени Fancy услуги или дори да забраните “бисквитките”. Някои функции на Fancy услуги зависят от “бисквитките”. Ако изберете да блокирате “бисквитките”
, може да загубите възможността да влезете или да използвате някои от тези услуги, както и предпочитанията, базирани на “бисквитки” . Допълнителните настройки за поверителност, които могат да засегнат “бисквитките”, включително “Защита от проследяване”, разглеждащи Fancy, са описани в Достъп и управление на тази декларация за поверителност.

Влезте в профила си:

Когато влезете в профила си, записваме Вашия запис. Този дневник включва датата и часа, уникалния идентификатор, зададен за вашето устройство, вашия IP адрес, операционната система и версията на браузъра.
С влизането в профила си ще се възползвате от подобрената персонализация на вашето турне, която поддържате, докато излезете.
The Fancy е поела ангажимент да запази вашите лични данни във възможно най-голяма степен. За тази цел използваме различни технологии и процедури за защита, за да защитим вашите лични данни от неоторизиран достъп, използване или разкриване.

Когато съхраняваме и обработваме лични данни:

Личните данни се събират от Fancy, съхранявани и обработени в Гърция или в която и да е друга държава или регион, в който Fancy или неговите филиали, дъщерни дружества или доставчици на услуги поддържат съоръжения. Ние предприемаме стъпки, за да гарантираме, че данните, които събираме съгласно тази Декларация за поверителност, се обработват в съответствие с разпоредбите на тази Декларация и изискванията на Европейската политика за защита на личните данни (GDPR – април 2016).

Запазване на лични данни от нас:

The Fancy задържат лични данни за толкова дълго, колкото е необходимо за осигуряване на продукти и услуги за обработка на транзакции, които са поискали или за други основни цели, като например да се съобразят с нашите правни или данъчни задължения, решаване на спорове и налагат ни договори. В рамките на тези различни операции, времето на задържане може да варира значително.

Връзки (връзки ) към други сайтове

Сайтът на Fancy включва връзки към други сайтове, които не са контролирани от нас, а от трети лица (физически или юридически лица). Във всеки случай, Fancy не носи отговорност за политиката за поверителност на трета страна.

Промени в тази декларация за поверителност:

  • Това деклариране за поверителност може да варира от време на време, което отразява нуждите на нашите клиенти и нашето обещание за максимална защита и прозрачност по отношение на личните им данни.
  • Ще актуализираме тази декларация за поверителност винаги, когато е необходимо, като променим датата “последна актуализация”, посочена в началото на декларацията за поверителност. Ако има съществени промени в изявлението или в начина, по който Fancy използва личните ви данни, ние ще Ви уведомим, преди промените да влязат в сила, като изпратите известие на видно място или като ви изпратим директно съобщение. Моля, прочетете това изявление редовно, за да разберете как Fancy защитава вашите лични данни.

 

Освен ако не е посочено друго, Fancy е отговорна за съхраняването и обработването на личните данни, които събираме чрез услугите, предмет на настоящото изявление. Пълното име на нашата компания е: Fancy дистрибутор на едро дистрибутор и внос.

Ул. ” Пирин” 13 1618 София България, Телефон: 00359.878.58.3039

Ако имате някакви притеснения, жалба или въпрос за поверителност, моля, свържете се с нас на имейл [email protected] . Ще отговорим на въпроси или опасения в рамките на 20 работни дни.

Като продължавате да използвате сайта, приемате използването на "бисквитки". повече информация

Настройките на "бисквитките" в този уебсайт са настроени така, че да позволяват "бисквитките", за да ви дадат най-добрата възможна възможност за сърфиране. Ако продължавате да използвате този уебсайт, без да променяте настройките на "бисквитките", или кликнете върху "Приемам" по-долу, вие се съгласявате с това.

Близо